Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 45 times 0 Answers
0
من از کالج لانگرا برا یک سال پذیرش دارم ولی تو نامه پذیریشم زده برنامه مطالعاتیم سه ساعته و شهریه یک سال ک ۶۰۰۰ پرداخت کردم ۲۳ سالمه برای تای چه و استادی پلن چه پیشنهادی می کنن ممنون می شم راهنمایی کنید
2021-10-04 17:33:00
Canada
ویزا
#شهریه یک سال
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#شهریه یک سال
کسی میدونه برای گرفتن پذیرش از مدرسه باید شهریه یک سال و بدیم یا زمان اپلای برای ویزا باید رسید پرداخت یک ساله شهریه ارو ارائه بدیم؟
2021-08-30 17:51:00
#Canada
[شهریه یک سال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
در ریسابمیت اینکه شهریه یک سال پرداخت کنیم، خیلی بهتر از اینه که شهریه یک ترم پرداخت کنیم ؟ یا فرقی نمی کنه ؟
2021-09-02 15:52:00
#Canada
[شهریه یک سال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
من میخاستم مدارکم رو سابمیت کنم میخوام شهریه یک سال دانشگاه کنکوردیا رو بدون اینکه اسک شهریه بشم پرداخت کنم ولی بهم گفتن دانشگاه کنکوردیا قبول نمیکنه دانشجو پرداخت شهریه انجام بده مگر اینکه آفیسر ازش بخواد حالا من اگه بخوام پرداخت کنم باید چه کنم و ایا کسی تجربه مشابهی داشته در باره کنکوردیا؟
2021-09-22 11:52:00
#Canada
[شهریه یک سال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
و ادمینهای محترم من الان اسک شهریه یک سال شدم ، همچنین افیسر نوشته مدارک تحصیلی ت رو هم برامون بفرست البته نمیدونم اینو برا چی خواسته ! چون هم لیسانس و ارشدم رو براشون فرستاده بودم کسی هست بتونه راهنماییم کنه؟؟ دانشگاه ویندزور سلف مستر مجدد محیط زیست هستم ۲۰ آگوست سابمیت کرده بودم
2021-09-23 12:01:00
#Canada
[شهریه یک سال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
من پاس ریکوئست شدم از طرفی دانشگاه همین یکی دو روز پیش آفر رو از من گرفت چون رشته م حضوری بود دیر رسیدم و غیبت هام زیاد شد از طرفی من رشته م ورودی ژانویه نداره،و شهریه یک سال رو هم پرداخت کردم ، میشه توی فرودگاه با همین آفر قبلی استادی پرمیت رو بگیرم؟! منو توی فرودگاه برنگردونن؟! کسی منو میتونه راهنمایی کنه؟!
2021-09-23 22:39:00
#Canada
[شهریه یک سال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
ممنون میشم از ادمینهای گروه یا ی که اطلاع دارن راهنمایی کنن _تو فرم ۱۲۴۵ قسمت fund available باید میزان تمکن خودم و ساپورتر وارد کنم نامه تمکن که بانک داده بر اساس ارز دولتی واس همین مبلغ تمکن من و ساپورتر شده ۲۶۰ هزار دلار کانادا در حالیکه شهریه یک سال من ۲۰ هزارتا است میخواستم بدونم نوشتن ۲۶۰ هزار دلار تو قسمت fund available مشکلی نداره؟
2021-10-04 06:10:00
#Canada
[شهریه یک سال]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
پذیرش من از دانشگاه رویال رودز اومده اما گفتن پذیرش مشروط به این که سه دوره انلاین را بگذرونید کسی تا حالا این شرایط را داشته؟
2021-09-01 06:04:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
من از کالج، دوره سرتیفیکت دو ساله رشته مدیریت بازرگانی بین الملل پذیرش دارم، که یه خرده ازش میترسم سلف فاند هم هستم??♂ جاب آفر هم دارم از ایران که ذکر شده توش که ایشون کارمند ماست و دو سال به مرخصی بدون حقوق میره که این رشته رو بخونه و برگرده که توی زمینه بازاریابی بین الملل شرکتمون رو ارتقا بده تمکن هم چیزی حدود ۲۶۰ میلیون حساب خودم و ۱۰۰ میلیون ساپورتر پدرم رو ارائه دادم تای هم سند خونه، ماشین هم که تای حساب نمیشه از طرفی خواهرمم از مدرسه پذیرش داره و مادرم هم به عنوان همراه و گاردین همراهش
2021-09-19 05:49:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
دخترم از یه کالج براش پذیرش اومد وما دوهزار دلار پرداخت کردیم که ثبت بشه الان از یه دانشگاه خوب براش پذیرش اومده ایا می تونیم پول رو از کالج پس بگیریم
2021-08-31 06:18:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
من دارم احتمال ویزا شدن کالج از دانشگاه کمتره ؟ البته ما میخواهیم توی خاک کانادا اقدام کنیم و با گذروندن کورس زبان ویزای توریستی مون و تبدیل به تحصیلی کنیم
2021-08-29 08:21:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
کسی بعد از تاریخ شروع ترم وارد شده؟ من کلاسام حضوری هست باید از دانشگاه نامه ای داشته باشم برا یکی دو روز تاخیر؟
2021-09-03 15:50:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
آیا کسی می دونه برای مقطع دکتری ، تمکن مالی برای شهریه و هزینه زندگی یک سال رو نشان بدیم یا دو سال رو؟ ارشد رو می دونم یک سال هست اما دکتری رو نمی دونم.
2021-08-29 10:14:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
49
Views
و من برای ترم زمستان امسال پذیرش مستر گرفتم که با توجه به شرایط قطعا باید دیفر کنم برای پاییز سال اینده، اولین زمانی که بتونم مدارکم رو برای ویزا سابمیت کنم کی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-08-31 06:20:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
ممنون میشم جواب بدید من از آمریکا هم پذیرش دارم ولی برای یه رشته دیگه س اینو تو استادی پلن بیارم ک مثلا اونجا هم پذیرش دارم ولی ترجیح من اینجاست؟ یا نه ممکنه پوینت منفی داشته باشه؟ چون من تو استادی پلنم خیلی گفتم ک ب این رشته علاقه دارم بعد این پیش نمیاد ک اگه ب این رشته علاقه داری چرا برای اون هم اپلای کردی؟
2021-09-24 01:56:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal